Samoilă: „Domnul Prefect ne-a luat la țintă. Atacă toate hotărârile„

La ultima conferință de presă susținută la sediul PSD Călărași, vicepreședintele CJ, Ion Samoilă a făcut anumite declarații referitoare la rectificarea bugetară promisă de Guvernul Cîțu.

„Consiliile județene așteaptă rectificarea bugetară. Sperăm să fie una pozitivă pentru că altfel vom fi puți în situația în care nu știu cum o să mai funcționăm. Dar așa cum a anunțat primul ministru, suntem într-o creștere economică , locul 3 din europa sau parcă așa ceva… sperăm să nu fie doar la nivel declarativ. Așteptăm cu nerăbdare această rectificare„, a afirmat Ion Samoilă.

În cadrul conferinței, Samoilă a vorbit și despre acțiunile Prefectului de Călărași, Valentin Barbu. Publicația noastră a punctat într-un articol la numirea lui Barbu în funcție faptul că acesta va încerca să „bage bățul prin gard„ cum se spune pe românește și să atace orice acțiune a Consiliului Județean.

„Speram să avem o colaborare bună cu Instituția Prefectului, având în vedere că domnul Prefect (Valentin Barbu) a fost vicepreședinte de Consiliu Județean. Se pare că domnul Prefect ne-a luat la țintă și în fiecare zi ne trezim cu decizii și hotărâri atacate în instanță fără a încerca vreo discuție în prealabil. Nimeni nu este perfect dar sunt lucruri pe care putem să le discutăm și ne blochează activitatea CJ. Fac anumite declarații că vor să ne sprijine în dezvoltarea județului dar nu înțeleg ce fel de sprijin? Ne atacă toate hotărârile. Trebuie să gândească că afectează UATE-urile. Primăriile nu mai pot primi anumite sume și nu pot face investiții. Domnul Prefect cred că are ceva personal cu domnul Iliuță și nu este normal cum procedează prin acțiunile aberante pe care le ia Valentin Barbu„, a mai punctat printre altele Ion Samoilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *