Rezultate de excepție obținute de clubul sportiv Fortus Călărași

Cupa Romaniei si cupa Universitara la Culturism si Fitness s-a desfasurat in ziua de 22.05.2021 in orasul Cluj-Napoca.

La aceasta editie s-au inscris in concurs peste 200 de sportivi, fiind o editie record ca numar de sportivi participanti. Au fost categorii cu peste 20 de competitori unde a fost nevoie de runde preliminare pentru stabilirea celor 6 finalisti. Din delegatia clubului Fortus Clarasi au facut parte sportivii Bogdan-Marian Duta, Catalin-Marian Ionita, Adria-Florin Filip insotiti de presedintele clubului Nelu Basfalion si Rares-Ionut Basfalion.

Bogdan-Marian Duta a concurat la categoria culturism 80kg seniori, o categorie care a adunat la start 15 sporivi foarte bine pregatiti.

Dupa o prestatie excelenta si o lupta acerba sportivul calarasean a reusit sa castige locul I si medalia de aur.

Sportivul Catalin-Marian Ionita a concurat la 2 categorii, culturism juniori mari +75kg si culturism seniori 90kg. El fiind junior, conform regulamentului federatiei de culturism si fitness are voie sa concureze si la seniori.

La categoria lui de varsta, adica culturism +75 juniori mari a fost imbatabil castigand detasat locul I si medalia de aur. In intrecerea seniorilor la categoria culturism 90kg din 10 competitori, sportivul nostru a avut o prestatie remarcabila ocupand locul III si medalia de bronz.

Arbitrajul de scena la aceasta competitie a fost asigurat de Monica Muresan vicepresedinte FRCF, fosta campioana mondiala, europeana, nationala si Nelu Basfalion membru in biroul federal al FRCF si presedintele clubului Fortus Calarasi.

Sportivii Bogdan-Marian Duta si Catalin-Marian Ionita fac parte din lotul ce va reprezenta Romania la campionatele balcanice de culturism si fitness ce se vor desfasura la Turnu-Severin in perioada 11-12 iunie.Ei vor fi insotiti de presedintele clubului Nelu Basfalion si Rares-Ionut Basfalion care fac parte din echipa de organizare a competitiei.

Le dorim mult succes, iar eforturile lor sa fie rasplatite cu cat mai multe medalii si locuri fruntase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *