Fostul ministru Petre Daea, prezent la Călărași

Pe 10 iunie a.c., PSD Călărași l-a avut ca invitat pe fostul ministru al agriculturii, Petre Daea. Momentul a fost punctat în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Călărași la care au participat președintele CJ, Vasile Iliuță, vicepreședinții: Beștea și Samoilă dar și parlamentarii călărășeni alături de directori din cadrul bibliotecii județene și a spitalului județean.

„Astăzi este o mare sărbătoare a creștinilor din România. Astăzi la Călărași (nr. 10 iunie a.c.) comemorăm eroii neamului nostru și vom fi prezenți în mai multe localități din județ. Împreună cu noi pe lângă domnii parlamentari în funcții îl avem alături pe domnul ministru Petre Daea, cel mai iubit ministru care a guvernat România în zona agricolă„, a afirmat la începutul conferinței de presă, președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Mihai Beștea, vicepreședintele CJ Călărași: 

„Pe lângă acțiunile pe care le-a anunțat domnul președinte aș dori să vă comunic faptul că în Oltenița, organizația noastră alături de domnul Pițoi Ion va participa la depunerea de coroane în memoria eroilor. O altă acțiune în cursul zilei de astăzi va avea loc în comuna Frumușani unde va participa alături de candidatul nostru la Primărie la o întâlnire cu fermierii din zonă„.

Ion Samoilă, vicepreședinte CJ: 

„Este o zi mare și importantă pentru toată creștinătatea. Vom participa la acțiuni de depuneri de coroane. Vom avea și câteva zile de precampanie unde vom discuta cu cetățenii iar de această dată îl avem alături pe domnul ministru Daea„.

Petre Daea, fost ministru al agriculturii: 

„Îmi îngădui să transmit acel sentiment de respect pe care îl am față de această echipă formidabilă! Față de un fermier deosebit ca domnul Iliuță, un președinte de Consiliu Județean, un om politic care a intrat în acest dispozitiv cu gândul de a face bine. Îi cunosc pe toți care sunt prezenți aici. Îmi face mare plăcere să revin la Călărași după un succes electoral pe care l-au avut. În Călărași sunt oameni politici destoinici și prin faptele lor arată că sunt alături de călărășeni și de interesul țării„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *