Declarație politică / Nicușor Cionoiu

„Din cauza situației dezastruoase în care a ajuns România, moțiunea de cenzură depusă de PSD, principalul partid de Opoziție, trebuie să fie aprobată!

❗ În mai puțin de 6 luni, actualul Guvern a devastat România în toate domeniile. A sărăcit populația, rezultat al creșterilor masive de prețuri, simultan cu tăierea iresponsabilă a veniturilor oamenilor. Prețurile sunt într-o continuă creștere, iar puterea de cumpărare scade accelerat. Astăzi, fiecare român este mai dator cu 1.700 de euro, iar Guvernul pregătește un nou împrumut de 15 miliarde euro prin PNRR.
❗ Banii publici au fost direcționați exclusiv administrațiilor locale conduse de partidele puterii, iar firmele românești au fost abandonate.
❗ Din cele 57 de măsuri pentru IMM-uri scrise în programul de guvernare, 55 au fost anulate, iar în ceea ce privește desființarea Măsurii 3, au fost afectați 28 de mii de antreprenori.
❗ Creșterea vârstei de pensionare până la 70 de ani, creșterea vârstei pentru pensionarea anticipată la 43 de ani și înghețarea pensiilor, sunt rezultatele unei guvernări defectuoase.
❗ La capitolul alocații, coaliția de guvernare a anulat acordarea tranșei de majorare prevăzută pentru 1 iulie 2021.
❗ Nu au reușit să gestioneze pandemia, nu au reușit să vaccineze populația, nu au sprijinit revenirea economiei, iar agricultura României a fost decimată.
❗❗ Guvernul sacrifică nivelul de trai al populației, sacrifică dezvoltarea României, sacrifică viitorul copiilor!!„, semnează senatorul de Călărași, Nicușor Cionoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *