Scandal sexual la Danubius Călărași! O jucătoare îl acuză pe Gavrilă de hărțuire sexuală!

Alexandra Ecaterina Stratulat își acuză antrenorul de hărțuire sexuală. La rândul său, antrenorul care este și președintele clubului de handbal, Danubius Călărași, Cristian Gavrilă spune că tânăra se prostituează. 

Sacndalul sexual a ajuns în instanță, mai exact la Judecătoria din Iași unde ambii se acuză unul pe celălalt de înșelăciune, respectiv hărțuire.

Între sportiva Alexandra Ecaterina Strătulat, membră a lotului național de tineret, și Cristian Gavrilă – Danubius Călărași ar fi existat și o relație, iar fata spune acum că este hărțuită și cere un ordin de restricție împotriva lui.
De cealaltă parte, președintele clubului susține că jucătoarea a mimat o accidentare și a dispărut de la Călărași cu o pagubă totală de 50.000 de lei pe care vrea s-o recupereze acum.

A fost transferată de la Iași la Danubius Călărași

Alexandra Ecaterina Strătulat, jucătoare la LPS Iași și componentă a lotului național de tineret la handbal feminin, a ajuns la Danubius Călărași, echipă din divizia A, anul trecut, la recomandarea unei colege. Echipa din Călărași îl are președinte pe Cristian Gavrilă, un funcționar din cadrul APIA Călărași. Primele contacte dintre ea și președintele clubului fuseseră în luna iunie.

Ecaterina Stratulat este și fotomodel

În iulie, a plecat efectiv din Iași spre Călărași, cu Cristian Gavrilă. „Am fost șase zile la Costinești, am vrut să meargă acolo pentru a vedea dacă există compatibilitate cu fetele, din punct de vedere al pregătirii a fost bine, asta mi-a plăcut, implicarea ei a fost ceea ce-mi doream și se vedea că are și bază din punct de vedere al tehnicii și era pregătită. Având în vedere că a avut un an de pauză din cauza unei accidentări, se descurca foarte bine. A venit la Călărași după mare, iar discuția finală urma să aibă loc după ce avea să meargă să discute cu mama ei. Ne-am înțeles asupra unui contract pe trei ani, altfel nu era justificată suma de transfer pe care urma să o plătesc”, povestește Cristian Gavrilă pentru reporteris.ro.

Cristian Gavrilă, antrenorul acuzat de hărțuire sexuală este și președintele clubului Danubius Călărași

S-au înțeles la un salariu lunar de 1.200-1.500 de lei, în funcție de numărul de antrenamente, plus bonusuri în funcție de rezultate, cazare și două mese pe zi timp de șase zile pe săptămână. Salariul total ar fi fost de aproximativ 3.000 de lei lunar.
„I-am dat o grupă de copii să o antreneze și să-i pot umple timpul, să facă practică deja pentru a o ajuta în carieră. I-am propus implicarea într-o firmă și i-am dat calitatea de oficial în cadrul clubului, totodată am împuternicit-o pe două dintre conturile clubului și i-am făcut carduri pe ele. A ridicat bani de pe carduri, a primit și cash, am făcut demersuri pentru a câștiga bani cu ocazia alegerilor”, mai povestește Gavrilă pentru reporteris.ro.

Mai multe facilități și „cadouri„

Suma de transfer ar fi fost de 30.000 de lei, iar fata ar fi primit, în total, 50.000 de lei cu tot cu unele bunuri. „A solicitat sprijin pentru a-și putea face prezența la cursuri, a primit o tabletă I-Pad. Având în vedere că urma să primească banii de la alegeri, am zis că nu e nicio problemă în a-i recupera. Ca oficial a fost la federație să rezolve contractele, i s-a plătit cazare și masă plus transport pentru a rezolva acele lucruri”, mai spune președintele Clubului Danubius Călărași.

 

„I-am luat ultimul tip de iPhone„

Problemele cu noua jucătoare ar fi apărut, spune Cristian Gavrilă, la scurt timp după venirea la Călărași.
La întoarcerea de la federație a spus că și-a spart telefonul și că nu mai are cum să comunice și i s-a dat cu titlu de împrumut un iPhone nou. A fost nemulțumită de calitatea lui și a solicitat sprijin pentru cumpărarea ultimului tip de iPhone pentru a-și putea face poze de o calitate mai bună. La achiziționarea acestui iPhone i s-a spus că trebuie să restituie celălalt telefon. Nu s-a întâmplat nici până astăzi. Pentru că urma să primească o sumă lunară de 2.500 de lei, am crezut că nu va fi o problemă în a-mi recupera banii. Apoi, la un meci oficial, s-a accidentat. De fapt, a mimat că s-a accidentat”, mai spune președintele clubului de handbal din Călărași.
În tot acest timp, între el și jucătoare a fost o relație intimă și amândoi recunosc acest lucru. Gavrilă o afirmă el însuși, spunând însă, acum, că fata s-ar fi prostituat. Pentru jucătoarea de handbal vorbește mama ei, Mihaela Preda. “A existat o relație între el și fiica mea” spune femeia.

 

Amor sfârșit la Poliție și Judecătorie

Plățile de la club către Alexandra Strătulat ar fi mers în continuare, din octombrie, de la accidentare, până în luna aprilie 2021. “A primit bani pe card și cash, aceste sume apar pe extrase bancare și ștate de plată. În aprilie, însă, i-am solicitat bunurile și banii înapoi. S-a dus la Poliție, spunând că o hărțuiesc. Am depus și eu hârtii, arătând că de fapt îmi cer lucrurile înapoi”, explică Cristian Gavrilă.
În luna mai, jucătoarea ar fi fost de acord să restituie bunurile luate de la Călărași. Dar, spune președintele clubului, nu s-a întâmplat asta. Ulterior, fata a depus plângere la Judecătoria Iași, solicitând un ordin de restricție și spunând că este agresată și hărțuită de președintele Danubius Călărași.

„A vrut să o omoare”

Ecaterina Stratulat și antrenorul ei, Cristian Gavrilă. Cei doi și-au făcut mai multe poze.

Jucătoarea Alexandra Ecaterina Strătulat a refuzat să detalieze cazul său. A vorbit pentru ea mama, Mihaela Preda, care susține că fiica sa este victima unui agresor.
A vrut s-o omoare în fața blocului, la Iași, unde a urmărit-o mai mult timp. A strâns-o de gât, a auzit cineva și a intervenit. O hărțuiește, este mereu prezent la Iași, stă în mașină și o pândește. Ea și-a schimbat numărul de telefon din cauza lui, i-a hărțuit prietenii. Trimite poze la 2 dimineața în fața ușii noastre. Am luat-o de la Călărași pentru că acolo a vrut s-o omoare. Locuia în gazdă, cu alte colege, a vrut s-o strângă de gât în casă”, susține Mihaela Preda.

 

„Am apelat la un ordin de restricție pentru că o terorizează„

Mama handbalistei spune că accidentarea este cât se poate de reală și fata a fost operată în luna martie. “Vreți să știți realitatea despre bani? Nu i-a plătit transferul, nu i-a înregistrat contractul. Fiica mea, care a făcut parte din lotul național de tineret, a jucat un meci pentru Danubius Călărași fără contract. I-a făcut o hârtie de mână cu 5 minute înainte. Este meciul la care s-a și accidentat, noi avem înregistrarea că a fost pe teren. Acest club nu-și plătește jucătoarele, nu plătește gazda unde fetele locuiesc, nu respectă nimic din înțelegeri”, mai povestește Mihaela Preda.

Despre obiectele primite de la Cristian Gavrilă când aveau o relație, mama fetei susține că acestea au fost cadouri de împăcare făcute cu ocazia agresiunilor. „După fiecare agresiune apărea ba cu un ceas, ba cu o tabletă. I le făcea cadou și acum spune că sunt ale lui. Am apelat la un ordin de restricție pentru că o terorizează. Îi terorizează colegii de la Facultatea de Educație Fizică și Sport”, mai spune Mihaela Preda pentru reporteris.ro.

Lotul de handbal, Danubius Călărași din care făcea parte și Ecaterina Stratulat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *