Vasile Iliuță: „Domnul Brabu trebuie să plece acasă!„

În conferința săptămânală susținută la sediul PSD Călărași care a avut loc în data de 17 iunie au participat: președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, senatorul Nicușor Cionoiu dar și noua directoare din cadrul DGASPC, Daniela Arnagic.

Șeful PSD Călărași, Vasile Iliuță a declarat în cadrul conferinței că partidul pe care îl conduce se pregătește de noi alegeri la Cuza Vodă și Frumușani. „Din sondajele noastre reiese faptul că atât la Cuza Vodă dar și la Frumușani, candidații noștrii sunt pe primele locuri. Continuăm campania electorală declanșată de pe 12 iunie și vă anunț faptul că avem vizita președintelui Marcel Ciolacu și a secretarului general Paul Stănescu și vor fi prezenți în comuna Cuza Vodă„, a spus Vasile Iliuță în deschiderea conferinței de presă.

Domnia sa a punctat și faptul că la DGASPC Călărași s-a schimbat conducerea. „Avem un nou director la protecția copilului, este vorba de doamna Daniela Arbagic„, a afirmat președintele CJ, Vasile Iliuță. „Sunt o persoană cu experiență în domeniu din 1996 cu puțin înainte de a se înființa DGASPC. Sunt de profesie psiholog și am lucrat prin diferite centre de plasament. Am preluat mandatul recent cu problemele inerente. Pentru mine este o recunoaștere a muncii mele depuse în cadrul acestei instituții„, a declarat Daniela Arnagic, noua șefă din cadrul DGASPC Călărași.

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță a prezentat în cadrul conferinței un „nou caz„, marca „Barbu„, actualul Prefect al Județului. Acesta încearcă să blocheze orice intenție de dezvoltare a județului băgând cum se spune în popor „bățul prin gard„. Valentin Barbu, membru PNL Călărași a încercat mai nou printr-o adresă emisă către CNI să blocheze reabilitarea clădirii Prefecturii.

„Un punct foarte important pe care vreau să îl prezint în această conferință este adresa pe care Prefectul Județului Călărași (Valentin Barbu) o trimite Companiei Naționale de Investiții (CNI) referitoare la reabilitarea clădirii. Datorită bugetului foarte mic care a fost aprobat la jumătate comparativ cu anii trecuți, noi încercăm să găsim resurse să finanțăm reabilitarea clădirii … am ajuns într-un stadiu destul de avansat, avem proiectul tehnic, avem un constructor și urmează să găsim finanțarea. Pentru acest lucru, domnul Prefect trimite o adresă la CNI și spune faptul că „situația juridică este ambiguă„ și nu este în administrarea CJ Călărași… Avem un Prefect care este împotriva dezvoltării Județului Călărași, un Prefect care se lăuda în campania electorală că face investiții la Palatul Prefectural. Acum este omul care sabotează și face răsu CJ-ului. Consiliul înseamnă dezvoltarea infrastructurii a imobilelor pe care cu toții ni le dorim. Noi credem că PNL trebuie să ia o decizie cu domnia sa. Prefectul Barbu încurcă proiectele. Domnul Barbu ar trebui să plece acasă pentru că blochezi cea mai mare investiție la o clădire simbol pentru Călărași„, a mai declarat președintele CJ, Vasile Iliuță.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *