Schimbări la PNL. Ciprian Pandea la Județ, Coman la Municipiu

Ciprian Pandea, viitorul șef al PNL Călărași

Filiala Călărași a PNL este condusă în acest moment de deputatul călărășean Emil Dumitru însă, acesta nu va mai conduce această organizație.

Se tot vorbește în ultima vreme despre anumite schimbări la nivel înalt în cadrul PNL de la Călărași. Emil Dumitru, actualul șef al acestei organizații nu s-ar mai afla în grațiile lui Ludovic Orban și a iscat multe neînțelegeri pe linie de partid în organizația de la Călărași.

După alegerile locale, pierdute de PNL, au urmat cele parlamentare însă nici aici organizația cu Emil Dumitru în frunte nu a putut ține „steagul„ sus în fața pesediștilor. Au urmat unele certuri și dispute „pe ciolan„ iar Dumitru se pare că ar fi pierdut încrederea lui Orban. „M-ai dezamăgit„, acestea sunt cuvintele pe care Emil Dumitru le-ar fi primit de la „vechiul penelist„, Ludovic Orban.
Organizația locală a PNL va suferi câteva modificări majore. Numirea lui Ciprian Pandea, actualmente Senator de Călărași în fruntea partidului a fost confirmată pentru ediția.eu chiar de domnia sa într-o discuție telefonică.
Este adevărat și confirm faptul că vom face câteva modificări. Domnul Dumitru nu mai candidează și voi prelua șefia partidului. La Municipiu cel mai probabil va fi Dragoș Coman în locul lui Viorel Ivanciu. Mai avem puțin și ne vom liniști„, a spus Ciprian Pandea pentru Ediția.
PNL Călărași s-a aflat „în cădere liberă„ chiar înainte de alegerile locale de anul trecut. Partidul condus de Răducu Filipescu „cu o mână de fier„ a pierdut „duelul„ cu PSD Călărași și echipa lui Vasile Iliuță. PNL-ul s-a „destrămat„ practic, iar acum va ajunge să fie condus chiar de un fost pesedist, Ciprian Pandea!
Pandea este bine văzut de primarii din Județul Călărași, indiferent de culoarea lor politică. Domnia sa a reușit în perioada scurtă, cât a fost Secretar de Stat, să atragă fonduri pentru dezvoltarea localităților mai ales prin programul P.N.D.L. (Programul Național de Dezvoltare Locală).
Vom continua dezvoltarea județului așa cum am promis indiferent de culoarea politică„, a mai spus Ciprian Pandea pentru ediția.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *