Școala Nr.1 Nicolae Bălcescu Ceremonie de sărbătorire a unei întregi cariere în învățământ

În urmă cu câteva zile, colectivul Școlii Nr.1 Nicolae Bălcescu – comuna Alexandru Odobescu, și-a sărbătorit unul dintre cadrele didactice care și-a încheiat activitatea la catedră și a intrat în rândul pensionarilor, doamna învățătoare Marcela Stanciu.

Atmosfera a fost una plină de emoții și recunoștință, în spiritul gratitudinii, al admirației, dar mai ales al respectului pentru toți anii petrecuți la clasă, în fața atâtor generații de elevi care au trecut pragul instituției de învățământ din satul Nicolae Bălcescu.

La caremonia prilejuită de acest eveniment au ținut să-i fie aproape tinerei pensionare Marcela Stanciu atât colegii din cadrul școlii în care a activat atâția ani, cât și reprezentanți ai administrației publice locale.

Printre felicitări, flori și îmbrățișări, doamna Marcela Stanciu s-a bucurat de multe aprecieri și gânduri bune din partea conducerii școlii din localitate, primind din partea foștilor colegi o plachetă cu înscrisul:

”Doamnei Stanciu Marcela,
Pensionarea este rodul dulce al muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început.
Felicitări pentru cariera deosebită în învățământ”
Cu deosebită considerație, Echipa școlii!

Momentul de sărbătoare a fost punctat de doamna directoare Titica Iordache, chiar și printr-o postare pe pagina de socializare a Școlii Gimnaziale Nr.1 Nicolae Bălcescu:

”Zi cu mari emoții pentru echipa școlii!
Rămâneți veșnic tânără, doamna Stanciu Marcela!
Va dorim ani de pensie cu bucurii și sănătate!
Mulțumim foștilor elevi care i-au adus o mare bucurie în suflet doamnei învățătoare! Frumoasele cuvinte ale fostei eleve Anca Sultan ne-au umplut sufletele de emoție! Mulțumim domnului primar Niculae Eremia pentru că ne-a fost alături!”

De asemenea, ca o recunoștință pentru amprenta lăsată în anii în care le-a dezvoltat elevilor dragostea în a descoperi tainele învățării, una din fostele eleve, Anca Sultan i-a dăruit sărbătoritei un cadou special, un medalion inscripționat cu ”Best Teacher!

A ținut să-i fie alături doamnei învățătoare și primarul comunei Alexandru Odobescu, Niculae Ieremia, dar și consilierul Cristi Dinu, doi dintre reprezentanții administrației publice locale cu implicare permanentă în buna desfășurare a activității școlare din localitate.

Emoțiile, bucuria și buna dispoziție au fost prezente pe tot parcursul ceremoniei care au suprins-o într-un mod deosebit de plăcut pe doamna Marcela Stanciu, dar și oferindu-i ocazia nemaipomenită de a depăna amintiri alături de colegi.

Viață frumoasă în continuare, sănătate, bucurii și să gustați fericirea dată de faptul că ați trăit cu sens. Felicitări pentru întreaga carieră, doamna învățătoare, Marcela Stanciu!

Un material semnat de:
Director, Prof. Înv. Primar, Iordache Titica
și Profesor Învățământ Primar Scîntei Emilia.

Mai multe imagini aici: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013280051927

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *