Succes Alin Drăgulin! Are Filipescu vreo contribuție în alegeri la PNL Călărași?

Alin-Bogdan Drăgulin, nepotul fostului primar, plecat prea devreme la cele sfinte, Daniel Drăgulin, este noul președinte al organizației Municipale a PNL Călărași.

Ieri seară au avut loc alegeri la organizația Municipală din cadrul PNL Călărași. Acestea nu au fost lipsite de câteva certuri și nemulțumiri având în vedere tensiunea care plutea în aer în interiorul PNL Călărași de mai multă vreme. Practic, ceea ce se vede din exterior este că organizația liberală de pe plan local pare ruptă în mai multe „găști„ care își urmăresc anumite interese. „Bătălia„ celor din PNL Călărași se dă doar pe, să nu spunem ”ciolan„ pentru că nu mai există, ci pe o bucată de ”șorici„. În situația de față, se pare că, deși nu-l putem suspiciona pe Alin Drăgulin în persoană, victoria obținută de curând în fruntea PNL – municipiu este de fapt a ”grupului” Filipescu! Cel puțin așa susțin unii dintre membrii liberali… De altfel, în ”lupta” politică dintre cei doi tineri candidați, Alin Drăgulin și Dragoș Coman, au existat câteva contre interesante, nu numai în timpul campaniei, dar și puțin înainte de alegeri.

Steagul sus a încercat să-l țină fostul viceprimar, Viorel Ivanciu, omul trimis cumva pe „frontul de luptă”, parese de strategul Filipescu, pentru a-l susține pe Alin Drăgulin și cu ordin clar să-l împiedice pe Coman să câștige șefia la organizația municipală. Mai mulți membrii de partid din grupul de siusținere al lui Dragoș Coman au făcut scandal la intrarea în locația unde au avut loc alegerile, nemulțumiți de întocmirea listelor și jocurile făcute de unii care-și doresc recuperarea ”puterii”!

Mai mulți membrii nu au avut acces la alegerile de la PNL pe Municipiu

Un ”război„ surd pe care mai vechii din acest partid l-au dus cu oamenii lor, practic, deci peneliștii împotriva altor peneliști!

Trecând peste acest aspect, la finalul alegerilor a ieșit până la urmă cine a vrut ”El Lider Maximo„, chiar dacă acesta nu și-a făcut simțită prezența la aceste alegeri, dar și-a trimis soția pe post de… ”observator”! Oare, cu cine o fi votat doamna? Chiar dacă, la prima vedere pare că cele două grupări și-au dat mâna, s-au îmbrățișat și s-au pupat de ochii lumii, se pare că ”ruptura” a rămas și nu credem că lucrurile se vor liniști curând. Deh!

Interesele sunt mari… Noul președinte al organizației PNL Călărași a vorbit, printre altele, de „o luptă cu pesede-ul„ la Călărași. Noi ne întrebăm ce luptă, cu cine și cu ce? Pentru că PNL-ul la Călărași se află el singur într-o luptă din care vor ieși și mai „șifonați„ la următoarele alegeri de pe plan local. Cu atât mai mult cu cât nici la nivel național nu e liniște deplină între cei ce-l susțin pe Câțu și oamenii lui Orban. Știți vorba aceea cu ”peștele de la cap…” Apropo, PNL Călărași pe cine mai susține acum? Hmmmm….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *