Vasile Iliuță: „Toate proiectele vor fi finalizate în timpul prognozat„

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță a făcut o vizită de lucru în județul nostru pentru a inspecta anumite lucrări care sunt în derulare. Domnia sa s-a declarat mulțumit la finalul vizitelor și spune că proiectele vor fi finalizate.

„Se încheie o săptămână plină de evenimente importante pentru dezvoltarea judetului Călărași.
Am fost prezent și în aceste zile pe cele 25 de șantiere în lucru deschise de către Consiliul Județean Călărași.
Vă anunț că se respectă graficul de lucrări și că toate proiectele vor fi finalizate în timpul prognozat de către specialiști. Tot săptămâna aceasta a fost semnat și ordinul de începere a lucrărilor portului turistic din zona Malibu.
O reușită a administrației și un prim pas spre turismul la Dunăre.
Să auzim numai de bine!„, a spus Vasile Iliuță.
În agenda sa de lucru, șeful PSD Călărași a punctat și localitatea Crivăț acolo unde se caută soluții pentru alimentarea cu apă a cetățenilor din această localitate.
„Apă în tot județul! Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, însoțit de vicepreședintele Mihăiță Beștea și reprezentanți EcoAqua, a fost prezent în localitatea Crivăț în vederea identificării unor soluții pentru alimentarea cu apă a comunei.
Racordarea la rețeaua de distribuție a apei reprezintă o măsură importantă de dezvoltare locală care trebuie să fie prioritară pentru fiecare administrație a județului.
Conform ultimelor date statistice, la nivelul întregii țări, în mediul urban populaţia deservită de sistemul public de alimentare cu apă reprezintă 98,7% , iar în mediul rural 35,3%.„, a mai declarat Vasile Iliuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *