Constantin Bîrcă: „Pentru noi, fiecare OM contează„

Deputatul călărășean, Constantin Bîrcă își continuă activitatea parlamentară primind în audiențe diferite persoane cu probleme. „Pentru noi, fiecare OM contează. Astăzi, 15 iulie 2021, la Cabinetul Parlamentar, alături de deputatul Dumitru Coarnă, de președintele și vicepreședintele OFSD Călărași Cristina Laura Munteanu, respectiv Mirela Andreea Tache, ascultăm problemele oamenilor și încercăm, cu profesionalismul și seriozitatea care ne caracterizează, să găsim soluții pentru rezolvarea lor„, a spus Constantin Bîrcă.

La invitația domniei sale în data de 20 iulie a.c. mai mulți seniori ai PSD Călărași au făcut o vizită la Palatul Parlamentului pentru mai multe discuții legate de proiectele de lege inițiate de partidul din care face parte.

„În data de 20 iulie, împreună cu domnul deputat Dumitru Coarnă am organizat o vizită la Palatul Parlamentului a seniorilor PSD Călărași.
O întâlnire care a însumat discuții legate de proiectele de lege, inițiate de Partidul Social Democrat, care vizează pensiile și protecția socială a bunicilor noștri.
Ne-am bucurat să-i avem oaspeți și să le ascultăm doleanțele„, a mai spus Constantin Bîrcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *