Eduard Grama despre situația proiectelor din Călărași

Eduard Grama, administrator public

Administratorul public din cadrul Primăriei Călărași, Eduard Grama a explicat astăzi într-o conferință care este stadiul proiectelor implementate și desfășurate la aproape un an de la alegerile locale.

„Am finalizat în mare parte la aproape un an de la alegeri circa 80% din proiectele găsite la Primăria Călărași, contractele de finanțare semnate. Am finalizat ca proceduri de licitație. Proiectele mari la nivel de municipiu, strada București, pietonalul, zona de vest cu Navromul sunt proiecte finalizate ca procedură și urmează să fie predate PT-urile la începutul lunii octombrie, ordinele de începere vor fi date imediat și să sperăm că dacă vremea ne va ajuta în luna noiembrie cel târziu decembrie vor începe ca aceste proiecte să intre în execuție„, a declarat Eduard Grama.

Domnia sa a mai continuat declarând că fostul administrator public, Valentin Deculescu încearcă să-și facă loc prin firmele care participă la licitații pentru diferite proiecte implementate de Primăria Călărași.

„Vreau să atenționez faptul că fostul administrator public, domnul Deculescu Valentin, într-un mod necinstit abordează câștigătorii licitațiilor (…) Eu înțeleg că a contribuit direct la aceste proiecte dar asta nu înseamnă că poate fi și furmizorul de echipamente pentru aceste proiecte și îl invit să participe ca toți ceilalți la licitație și să nu căpușeze cum încearcă, câștigătorii licitațiilor. Să-i lase în pace, să-și facă treaba la Dragalina acolo unde partidul (PNL) i-a oferit o funcție călduță de administrator public. Proiectele importante, pentru că așteptările sunt foarte mari, pe lângă contractele de finanțare europene, inclusiv dezvoltarea parcurilor unde avem în plan 5 parcuri pe care să le reabilităm vor fi finalizate cât mai curând„, a mai spus Eduard Grama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *