Aur, argint și bronz pentru CS Fortus Călărași!

Săptămâna trecută s-au desfasurat la Sibiu doua competitii de elita, Campionatele Nationale si Cupa Europei la culturism si fitness. Campionatele Naționale de Culturism și Fitness de la Sibiu au constituit un succes, atât din punct de vedere al participării sportivilor cât și organizatoric.

În prima zi a competitiei s-au intrecut peste 300 de sportivi la urmatoarele categorii de varsta : cadetii, juniorii si masters.

Clubul sportiv FORTUS Călărași a fost prezent cu un numar de 5 sportivi.

Prima zi a adus si primele medalii ptr clubul FORTUS, EDUARD Floarea, medalia de aur-campion national la culturism juniori mici categoria 70 kg si NICOLETA DUMITRU medalia de argint-vicecampioana națională cat open bodyfitness masters. In aceiasi zi sportivii IRINEL-PETRE BUMBAR a obtinut un loc 4 la cat +178cm mens physique juniori mari si GEORGE-VALENTIN JINAR a obtinut un loc 5 la cat 174cm mens physique juniori mari.

A doua zi a competiției a fost destinată seniorilor, cele mai spectaculoase categorii în care s-au înscris cei mai mulți sportivi au fost cele de la Women Bikini și Men’s Physique.

Sportivul călărășean de la clubul FORTUS, BOGDAN-MARIAN DUTA a avut o evolutie deosebita castigand 2 medalii. Vicecampion national-medalia de argint la cat 171cm classic physique seniori si locul 3 medalia de bronz la cat 80kg culturism seniori.

Duminică, in ultima zi a competitiei s-a desfasurat prima editie a cupei EUROPEI la culturism si fitness unde au participat peste 120 de competitori. Sportivul nostru BOGDAN-MARIAN DUTA a ocupat un merituos loc 4 la cat classic physique seniori.

Din echipa de organizare a competitiei a facut parte si presedintel clubului FORTUS, NELU Bașfalion (membru in biroul federal F.R.C.F.) care a indeplinit si rolul de arbitru de legatura.

La aceste competitii sportive clubul Fortus a reusit sa castige un numar de patru medalii, dintre care una de aur, doua de argint si una de bronz.

Un merit deosebit in obtinerea acestor rezulate l-au avut antrenorii Lorenzo Abbiuso care s-au ocupat de pregatirea baietilor si Bogdan Primaru care s-a ocupat de pregatirea sportivei Nicoleta Dumitru.

Vreau să le mulțumesc sponsorilor care sunt alaturi de club si de sportivi si tuturor persoanelor care au directionat prin cererea 230 suma de 3,5% din impozitul anual pe salariu pentru sponsorizarea clubului sportiv FORTUS Calarasi. Fiind un club privat care se sustine singur financiar îi rog foarte mult ca la sfarsitul acestui an sa procedeze in acelasi fel. Sumele stranse de la sponsori si de la persoanele care au directionat cererea 230 au contribuit la bugetul anual al clubului din care se fac cheltuielile cu suplimente nutritive, premiere sportivi, cazare, deplasari, echipament sportiv, etc. De asemenea, mulțumesc și mass-mediei calarasene pentru sprijinul acordat in promovarea acestui sport, a sportivilor si a rezultatelor obtinute”, a declarat președintele CS Fortus Călărași, Nelu Bașfalion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *