Vasile Iliuță : “Astăzi am inaugurat campusul școlar de la Dragoș Vodă”

Un campus școlar, provizoriu a fost deschis astăzi în localitatea Dragoș Vodă pentru a le asigura elevilor cursurile școlare. Cele 11 module vor înlocui pentru moment activitatea școlară din comună.

270 de școlari din Dragoș Vodă au început azi, fizic, școala în 11 module provizorii achiziționate de Consiliul Județean Călărași.

O situație specială, școala localității aflându-se în reabilitare cu fonduri aparținând Programului Operațional Regional, ADR Sud Muntenia.

Astăzi am inaugurat campusul școlar unde implicarea comunității și a domnului primar Radu Ionel Aurel au fost decisive.

Termenul de finalizare a investiției, (grădiniță, școală și sală de sport) este anul 2023, valoarea fiind de 2 milioane de euro”, a spus Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași.

După finalizarea școlii, terenul pe care sunt amplasate modulele va deveni parc. “Constructorul ne-a promis că lucrările de reabilitare la școală vor fi finalizate cu 6 luni înainte de termen. Până atunci am găsit această soluție provizorie. După ce vom muta elevii în noua școală, aceste module care aparțin primăriei Dragoș Vodă vor deveni locuințe sociale iar terenul va fi transformat în parc. Le mulțumesc autorităților pentru implicare și sprijin în acest sens“, a afirmat Ion Radu Aurel, primarul din Dragoș Vodă la inaugurarea care a avut loc astăzi.

La acest eveniment au participat, președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, vicepreședintele CJ, Ion Samoilă, deputatul PSD Călărași, Constantin Bîrcă, Prefectul, Valentin Barbu și primarul Ion Radu Aurel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *