Vasile Iliuță : “În luna noiembrie 2021 podul va fi finalizat”

Au trebuit să treacă 30 de ani pentru construcția unui pod rutier între localitățile Șoldanu și Radovanu în județul Călărași. Vadul peste râul Argeș a “înghițit” mulți bani și de fiecare dată reabilitarea lui s-a făcut cu un singur scop: acela de a “umfla” conturile unor firme de casă.

Astăzi, aflat într-o vizită de lucru pe șantierul de la Șoldanu-Radovanu, președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță este aproape să finalizeze unul dintre proiectele sale de la preluarea mandatului. Construcția unui pod rutier peste râul Argeș.

Trecerea prin vad de la Șoldanu-Radovanu rămâne provocarea actualului meu mandat ca președinte al Consiliului Județean Călărași.

Nimeni nu a crezut vreodată că tuburile de ciment, erodate de vâltoarea râului Argeș, și gunoaiele, care au ținut ani de zile loc de trecere peste apă, vor putea fi înlocuite cu stâlpi de pod adevărat.

Lucrurile se întâmplă și se întâmplă cu o rapiditate pentru care constructorul merită toate felicitările noastre.

În luna noiembrie 2021 podul va fi finalizat, valoarea investiției este de 6 milioane de lei, la ora actuală fiind realizat în proporție de 70%”, a fost declarația președintelui Vasile Iliuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *