Aurel Stan: „Nici măcar o clipă nu s-a pus problema falimentului la Dunărea Călărași„

Aurel Stan, administrator special Dunărea

Invitat la emisiunea „Ediția de sport„ în fm la Stil FM PRO, Aurel Stan, administratorul special al clubului Dunărea a vorbit despre situația în care se află clubul de pe malul Borcei. Domnia sa a explicat care este procedura de insolvență a clubului și a dat asigurări că echipa fanion a orașului nu va ajunge în faliment.

„Sunt mulți iubitori de fotbal dar unii, cum prind o ocazie denigrează clubul și nu este în regulă acest lucru. Fac un apel la toți călărășenii să-și unească forțele și să vină alături de noi să sprijinim acest club chiar dacă ne aflăm într-o situație mai delicată. Nici măcar o clipă nu s-a pus problema falimentului la Dunărea Călărași. Mizăm foarte mult pe acest proiect de reorganizare mai ales că situația financiară a clubului nu este una dezastruoasă ca la alte cluburi. (…) Eu am fost solicitat la club pentru că am o mână mai strânsă ca să spun așa mai popular și au avut încredere că voi gestiona mai bine partea financiară a clubului. Pentru mine este o provocare și voi aduce un aport fotbalului călărășean„, a declarat la radio, Aurel Stan, administratorul special.

Domnia sa a mai adăugat printre altele faptul că obiectivul echipei este menținerea în eșalonul 2. „Am luat câteva măsuri care sunt benefice pentru club, mai ales în această situație a insolvenței. Trebuie să luăm toate măsurile pentru maximizarea averii debitorului ca noi să economisim din unele părți să să putem să achităm alte datorii mai vechi, salariile curente și alte cheltuieli. Prin această renegociere cu jucătorii și staff-ul tehnic pot să vă spun că s-a făcut o economie la buget de aproximativ 3 miliarde de lei vechi. (…) Obiectivul nostru este să rămânem în Liga a 2-a. Vom face tot ceea ce este posibil„, a mai spus Stan.

Pentru că anumiți jucători au părăsit clubul din cauza reducerilor salariale, Aurel Stan pune accent acum pe fotbaliști tineri de la centrul de juniori al clubului de pe malul Borcei. „Vrem să punem accent pe jucători tineri din propria pepinieră. Am discutat cu antrenorii de la juniori și avem un plan pe care l-am pus deja în practică. Sunt fotbaliști călărășeni care pot face față la Liga 2. Avem rezultate bune la grupele de copii și juniori în Campionatul Național de fotbal„, a mai spus Aurel Stan.

Dunărea Călărași se află pe locul 18 în clasamentul Ligii a 2-a cu 3 puncte după 10 meciuri. Următoarea etapă, călărșenii se vor deplasa la Astra Giurgiu pe 23 octombrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *