Vasile Iliuță: „Consiliul Județean a implementat un proiect de 98 de milioane de lei„

Suntem martori cu toții și vedem că sistemul sanitar din România, chiar și după trei decenii de la Revoluție, se confruntă cu extrem de multe probleme.

În acest context, nici unitatea de sănătate de la Călărași nu a fost ocolită de situații în care, deși unii s-au tot ”lăudat” că au făcut una sau alta, aici s-au tot ”pompat” importante sume de bani care nici azi nu se știe pe unde au ajus?!
Cu toate acestea, de ceva vreme, odată cu numirea unei noi echipe de conducere, Spitalul Județean de Urgență ”Pompei Samarian” Călărași trece prin schimbări majore, nu numai în ceea ce privește noile cadre medicale ce au ales să activeze în unitatea medicală, dar și prin investițiile derulate în această perioadă aici.
Mai mult decât atât, în timp ce multe unități de sănătate din țară trec prin situații foarte grele, la Călărași un tânăr manager a avut curajul să pună în practică un proiect în urma căruia se construiește un spital!
”La Călărași s-au pompat mulți bani la spital, dar s-a dovedit a fi doar o gaură neagră”, afirma în urmă cu câteva zile la un post de televiziune, managerul Bogdan Mihai cel care, alături de echipa sa din conducerea unității, dar și cu susuținerea președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuta, s-a gândit că aici pe malul Borcei, sănătatea locuitorilor din această parte a țării trebuie să fie prioritară!
“Consiliul Județean a implementat un proiect de 98 de milioane de lei. Este vorba de aripa nouă a Spitalului Județean Călărași. Împreuna cu colectivul echipei CJ, am reușit să promovăm acest proiect și să fie finanțat de Compania Națională de Investiții. Acum ceva timp, am mai vizitat partea de fundație , dar în prezent suntem într-o fază mult mai avansată. Am depășit cota 0 a pământului și suntem deja înaintați pentru a putea să construim primul etaj”, a declarat președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.
Nu putem decât să apreciem eforturile tuturor celor implicați, nu numai în bunul mers al actului medical ce se desfășoară în unitatea sanitară de la Călărași, dar îl și felicităm pe managerul Bogdan Mihai pentru implicarea de care a dat dovadă în construcția noului spital! Pentru toate acestea cei ce vor avea de câștigat suntem noi, călărășenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *