Uite Roxana, nu e Roxana!

Roxana Pațurcă, fostă senatoare PSD, acum membru PNL, a fost numită din nou la șefia ISJ Călărași asta după ce la începutul lunii ianuarie 2021 era numită pe această funcție și demisă la câteva zile de același ministru aflat acum pe funcție, Sorin Cîmpeanu.

În luna ianuarie 2021, Pațurcă a fost dată afară din funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlat Județean Călărași, la câteva zile după numire de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. „În momentul în care am aflat de afirmații denigratoare la adresa proiectului România educată, mi-am revizuit decizia”, spunea ministrul la acea vreme. 

Decizia a venit după ce Pațurcă spunea despre Klaus Iohannis în 2019 că “este un penal cu imunitate absolută”, iar despre proiectul România educată că e “un titlu jignitor, prin care Iohannis ne spune că nu suntem educați și că vine el să ne educe”. Între timp se pare că Pațurcă și-a ispășit “pedeapsa” și a fost numită începând de astăzi din nou la șefia ISJ Călărași.

Pațurcă a fost dată afară din PSD pe 1 septembrie 2020, după ce nu s-a prezentat, împreună cu trei colegi de partid, la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. La scurt timp aceasta a fost primită în PNL, organizația Călărași.

Cert este că în PNL Călărași se duc lupte grele pe funcții din moment ce Raluca Caraion, fosta inspectoare tot din partea PNL este schimbată acum cu Pațurcă, fostă PSD actualmente PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *