Sfârșit tragic pentru Oana, o tânără de 17 ani

Draghici Alexandra Oana în vârstă de 17, elevă la Liceul Ștefan Bănulescu din Călărași, și-a pierdut viața, în tragicul accident care a avut loc în seara zilei de 8 ianuarie a.c. în localitatea Dragoș Vodă. Minora a făcut stop cardio-respirator.

Potrivit ISU Călărași, în mașină se aflau trei persoane, dintre care două încarcerate. Echipajul SMURD ajuns la fata locului a identificat o persoană de sex masculin, soferul cu vârsta de 19 ani, un tânăr de 17 ani, și o a treia persoană de sex feminin, în vârstă de 17 ani. Din spusele martorilor, șoferul care deține permis de aproximativ o lună a încercat să evite un câine și a intrat cu autoturismul într-un stâlp după ce a ricoșat un gard.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean Călărași unde s-a constata că șoferul are un traumatism cranio-cerebral și excoriații, la nivelul membrelor. Băiatul de 17 ani, pasager, a suferit excoriații la nivelul membrelor iar cea de-a treia victimă, minora de 17 ani a făcut stop cardio-respirator, în urma căruia a decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *