Drumuri și Poduri Călărași / Reabilitări în județ

În cadrul unei conferințe de presă suținută la sediul PSD Călărași, Marian Enciu, directorul general al SC Drumuri și Poduri Călărași a avut câteva intervenții legate de drumurile județene care sunt sau urmează să intre în reabilitare.

„Planul de investiții pe 2022 facut cu direcția tehnică din cadrul Consiliului Județean Călărași, în funcție de cum avem bugetul în momentul de față, am luat în calcul încă două drumuri județene pentru covor asfaltic și aici mă refer la DJ 100 Fundeni, limită de județ cu sectorul agricol Ilfov, în speță Vadu-Anei-Brănești. Ne-am mai propus pentru asfaltare și 412 de la Vasilați către Popești și Nuci. Avem în vedere și continuarea drumului 310 care este cel mai lung din județ, începe de la Piscicola și e termină la Tonea. Mai avem și întreținere, reparații plombări la drumurile județene acolo unde este necesar„, a declarat printre altele, Marian Enciu, director la Drumuri și Poduri Călărași.

Cea mai importantă realizare a celor de la Drumuri și Poduri Călărași este de departe intrarea în Municipiu, DJ 306 A, cunoscut ca și drumul de la Siderca. Drumarii au reușit să reabiliteze acea zonă cu asfalt atât pe șosea cât și pe trotuare pe o lungime de peste 2100ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *