Se suspendă examenul de la SJU Călărași!

Iar am avut dreptate! 

În urma unei dispoziții dată de managerul SJU Călărași se suspendă examenul pentru personalul care a ocupat fără concurs posturi de execuție.

Publicația noastră a semnalat faptul că au fost nereguli clare la examenele care au avut loc de curând pentru pentru personalul sanitar angajat pe perioada pandemiei în cadrul spitalului Județean de Urgență Călărași.

Sursele noastre au confirmat că anumiți candidați ar fi beneficiat și totodată primit răspunsurile cu doar câteva minute înainte de examinare.

De aici și până la o mică revoltă nu a fost decât un singur pas! Mai mulți participanți la examen au “protestat” în fața Consiliului Județean Călărași și chiar i-au cerut socoteală managerului SJU, Bogdan Mihai.

Astăzi, șeful SJU a decis să suspende examenul în urma unei dispoziții. “Suspendă procedura de organizare și desfășurare a examenului pentru ocuparea posturilor pe perioadă nedeterminată, pentru personalul care a ocupat fără concurs posturi de execuție, pe perioadă determinată, în perioada stării de alertă (…)”.

Mai mult, managerul dispune și înființarea unei comisii privind” cercetarea și soluționarea sesizărilor înregistrate în urma examenului ” fraudulos”.

În acest context, reiese clar faptul că examenul de la spital ar fi fost “aranjat” pentru unii candidați, fapt confirmat acum și prin dispozițiile date de managerul SJU Călărași, Mihai Bogdan. Din informațiile pe care le deținem în acest moment există mai multe plângeri penale și sesizări formulate semn că și poliția a intrat deja pe fir.

În altă ordine de idei, s-a suspendat transparența!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *