„Imperiul Tatavura„ se prăbușește?!

Cristi Tatavura

Departamentul de Anchete Speciale (D.A.S) al publicației noastre, a verificat informațiile apărute în presa locală conform cărora, un angajat al complexului Zoo Călărași își acuză actuala conducere, în speță, Blebea Valentina, directoarea instituției de rele intenții. În acest moment, angajatul pe nume, Ștefănescu Ionel, omul de la care a pornit tot scandalul, a fost sancționat de către o comisie a complexului Zoo și chemat în judecată de către directoarea Blebea Valentina. Publicația noastră a verificat informațiile „scăpate„ în spațiul public iar „făptașul„ în speță, Ștefănescu Ionel nu deține dovezi clare, argumentate, fapt pentru care este acuzat și de calomnie și defăimare. 

De unde a pornit totul?

Din ancheta efectuată de (D.A.S), pe probe concrete pe care le vom publica începând cu acest articol, a reieșit faptul că imediat după ce a preluat șefia complexului Zoo, Blebea Valentina, doctor veterinar de carieră, va solicita și efectuat un control intern pentru a vedea cum stau lucrurile la momentul preluării administrative de la Cristi Tatavura. De peste 25 de ani cât a administrat complexul, Cristi Tatavura și-a creat un „imperiu„ pe spatele Zoo Călărași. Ar fi beneficiat și profitat de anumite utilități, apă, curent dar și de suprafețe de teren care au aparținut complexului Zoo iar mai apoi au fost vândute pentru a se ridica un nou complex rezidențial.

Pe surse am aflat faptul că un cablu de curent și o țeavă de apă, plătite, se pare, din fondurile de la Zoo aveau „trecere„ către cartierul cel nou, rezidențial ridicat în spatele complexului Zoo care i-a aparținut lui Cristi Tatavura. În această speță se fac verificări de către organele legii. 

Mai nou, un hectar de teren lipsește din Cartea funciară a complexului. În urma verificărilor s-a constatat faptul că pe acest hectar se află „celebrele„ sere ale lui Cristi Tatavura aflate acum în paragină. Fapta este clară și în acest caz cu dovezi concrete. De asemenea, se verifică și modul în care au fost vândute terenurile din spatele complexului Zoo, terenuri pe care s-au ridicat adevărate vile, multe dintre ele fără autorizație! 

Suprafața complexului Zoo din care lipsește un hectar de teren.

Ancheta noastră continuă în acest caz destul de complex în care Cristi Tatavura a făcut ce a vrut și cum a vrut cu terenurile complexului și nu numai. De peste 25 de ani, Tatavura și-a creat un „imperiu„ de pe urma complexului iar adevărul începe să iasă la suprafață. Revenind la angajatul Ștefănescu Ionel, acesta este „alimentat„ de Cristi Tatavura, fostul său șef pentru simplul fapt că „robinetele s-au oprit„. 

Publicația noastră va sesiza organele legii și va pune la dispoziție toate documentele incriminatoare!

Rămâi pe Ediția pentru alte anchete ale (D.A.S)!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *