Vasile Iliuță: „Trag un semnal de alarmă organelor de cercetare„

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD Călărași, Vasile Iliuță a condamnat actele de vandalism de la spălătoria auto din cartierul Mircea Vodă. Într-o filmare publicată în exclusivitate de ziarul nostru se vede foarte clar cum mai mulți indivizi se năpustesc asupra angajaților cu bâte și topoare.

„În primul rând vreau să condamn incidentul care a avut loc la spălătoria din Mircea Vodă, Călărași. După filmarea care a apărut în spațiul public este o mare rușine pentru ce s-a întâmplat la Călărași. Trag un semnal de alarmă organelor de cercetare să intervină și să acționeze ca astfel de incidente să nu se mai întâmple„, a început conferința de presă, președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Referitor la proiectele aflate în derulare de Consiliul Județean, Vasile Iliuță a explicat faptul că locuințele pentru medici de tip ANL sunt aproape finalizate iar Portul Turistic a ajuns la un nivel de 35%.

„Vorbim acum despre stadiul investițiilor în județul Călărași. Locuințele ANL de pe Bulevardul Nicolae Titulescu sunt finalizate în proporție de 95 %. Portul turistic Călărași are un grad de realizare de 35% iar la corpul nou de la spital suntem la etajul 4 . Despre podul de la Radovanu pot spune că am mai prelungit contractul de lucrări cu încă 3 luni de zile. În luna mai a.c. avea recepția iar noi la final de Iulie suntem gata și acolo. La spitalul de Pneumofiziologie avem o altă echipă de conducere în urma demisiei domnului Spiridon este numit Onofrei Critian„, a mai spus printre altele, șeful CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *